Na het afronden van mijn hbo bedrijfskunde in 2010 ben ik via een stage in de wereld van de arbeidsbemiddeling terecht gekomen.

Dit was voor mij een schot in de roos! Eerst een periode bij een grote wereldwijde uitzendorganisatie en de afgelopen 7 jaar ben ik werkzaam in de bemiddeling van techneuten in de industrie op mbo 4 en hbo niveau. De specialisatie techniek spreekt mij erg aan, ik heb zelf bijna 6 jaar lang een bijbaan gehad in de procestechniek en hier heb ik zeer veel facetten van de procestechniek gezien en mogen meemaken. Mijn interesse in de techniek is nooit meer weggegaan.

Het werken in de arbeidsbemiddeling is voor mij een baan waar ik zeer veel voldoening uit haal. Aan de ene kant wil ik onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, en aan de andere kant wil ik iemand helpen aan een nieuwe stap in zijn loopbaan.

Als ik hierbij van dienst kan zijn door een goede match te maken, dan doe ik dat graag! In mijn vrije tijd mag ik graag sporten, voetbal en crossfit, en ik ga er graag op uit met mijn familie of met mijn vrienden.

card image

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!