Na het afronden van mijn opleiding HBO Commerciële Economie liep ik binnen bij de Randstad Techniek en kreeg ik de vraag of ik interesse had om te gaan werken in de technische arbeidsbemiddeling. Destijds wist ik nog niet wat dat inhield en of het wat voor mij was. Ik ben inmiddels 15 jaar werkzaam in de technische arbeidsbemiddeling en nog elke keer krijg ik energie van het ondersteunen in de zoektocht naar de nieuwe technische uitdaging of de nieuwe technische collega! Dat doe ik door niet alleen te kijken naar een CV. Ik ga het persoonlijke gesprek met je aan en verdiep mij in je competenties, je ambities en vooral in jou als persoon.

Ik ga het persoonlijke gesprek met je aan en verdiep mij in je competenties, je ambities en vooral in jou als persoon.

Ook onze samenwerkingspartners wil ik persoonlijk leren kennen. Ik wil graag weten hoe de organisatie en haar techniek werkt, weten wat ze drijft, hoe de cultuur is en om persoonlijk te ervaren hoe het is op de werkvloer met de collega’s. Zo kan ik de beste match maken! Arbeidsbemiddeling is mensenwerk en na al die jaren vind ik dat voor mij persoonlijk nog steeds het mooiste vak!

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin met zoon en dochter, ga ik graag zeilen, met vrienden lekker eten, probeer ik (met de nadruk op proberen) regelmatig hard te lopen en kan ik genieten van een mooie whisky!

card image

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!