Ingeborg | Actemium

“Multiselect is een betrouwbare partij die voor de lange termijn relatie met klanten gaat.”

Kandidaten zijn geen nummers en er wordt aandacht geschonken aan de ontwikkeling. Multiselect Techniek levert niet alleen geschikte kandidaten, maar denkt ook mee in oplossingen voor de organisatie op lange termijn. Multiselect Techniek heeft een goede kijk op de markt en weet wat er binnen de sector speelt.

“We werken vanaf het begin van Multiselect Techniek samen met ze, en het werkt zeer prettig.”

Korte lijntjes en fijn contact. Ze zijn in staat de organisatie snel te analyseren en daarmee de juiste kandidaten voor te stellen. Hiermee krijg je snel vertrouwen in de kandidaten die bij het starten bij Cyklop ook werkelijk een match blijken te zijn en passen bij de organisatie en onze cultuur
Jennieke | Cyklop Nederland B.V.
Erna Velthuis | HR Adviseur | Lubo Systems

“Multiselect Techniek staat wat ons betreft voor professionaliteit en betrouwbaarheid”

Wij werken al jaren graag samen met Multiselect Techniek . Het is een zeer toegankelijke organisatie met plezierige contacten, de nodige kennis en een no-nonsense mentaliteit. Ze weten de juiste match te maken voor werkgever en werknemer, rekening houdend met kennis en vaardigheden, maar ook de persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat. Multiselect Techniek past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen als organisatie, vooral als het gaat om professionaliteit en betrouwbaarheid.

“Door hun betrokkenheid bij onze organisaties en de levering van geschikte kandidaten, is Multiselect onze preferred supplier op gebied van Bouw en Techniek.”

De drie businessunits, Calduran Kalkzandsteen, Dycore en Heembeton, doen al een aantal jaren zaken met Multiselect. Door hun betrokkenheid bij onze organisaties en de levering van geschikte kandidaten, is Multiselect onze preferred supplier op gebied van Bouw en Techniek. Bij Multiselect krijgen wij het gevoel dat ze graag aan ons goede kandidaten leveren. We zijn niet één van de vele klanten. Daarnaast kennen ze onze business en fabrieken goed, zodat ze precies weten wat wij nodig hebben, niet alleen qua skills maar ook qua mentaliteit. Daarnaast hebben wij ervaren dat ze altijd meedenken in situaties als het minder passend is, door het bedenken van een goede oplossing. Multiselect levert niet alleen kandidaten, maar voelt zich daarnaast ook een werkgever voor hun kandidaten. Hun kandidaten kunnen via hun opleidingen volgen, waarbij de opgedane kennis weer bij ons benut kan worden.
Anita | Calduran Harderwijk