Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling. Inmiddels heb ik bij verschillende organisaties mogen werken en heb ik mijn netwerk en kennis flink kunnen uitbreiden. De rol van bemiddelaar tussen werknemer en werkgever geeft mij dagelijks de energie om er het maximale uit te halen. Niet alleen om de “match” te maken maar ook juist om mensen en organisaties te leren kennen. Ik geloof in het opbouwen van relaties en langdurig samenwerken. Door elkaar te kennen kun je elkaar het beste helpen en stappen vooruit maken.

Bij Multiselect Techniek krijg je de ruimte en het vertrouwen om je eigen weg te vinden. Het is een organisatie met ervaren en zeer gedreven collega’s die altijd voor elkaar klaar zullen staan. Door hard werken, humor en het delen van kennis staat er inmiddels een betrouwbare en professionele organisatie. Ik ben blij dat ik hier mijn aandeel in mag leveren.

In mijn vrije tijd sport ik graag en besteed ik veel tijd aan mijn gezin en vrienden. Ook ben ik leider en trainer bij de voetbalteams van mijn beide zoons.