Van jongs af aan ben ik actief in de sportwereld. Na het afronden van het CIOS (mbo) en Sportmanagement (hbo) ben ik per toeval in de arbeidsbemiddeling terechtgekomen. In 2011 ben ik als intercedent begonnen bij een groot uitzendbureau en sinds de zomer van 2018 werk ik bij Multiselect Techniek. Hier richt ik mij op de bedrijven en technici in Drenthe en Groningen.

Het is mijn passie om voor technici de perfecte baan te vinden. En voor bedrijven de beste technici natuurlijk! Ik werk bij voorkeur op basis van een persoonlijke relatie. Zonder deze relatie is het bijna onmogelijk een goede match te maken. Weten wat iemand drijft, wat hij/zij zoekt en dit vertalen naar de wensen van onze klant.

De sportwereld heb ik ondertussen nog steeds niet los gelaten. Ik probeer 3 keer per week te sporten, tegenwoordig als hardloper. Uiteraard volg ik de grote voetbalcompetities nog op de voet.
"Ik werk bij voorkeur op basis van een persoonlijke relatie. Zonder deze relatie is het bijna onmogelijk een goede match te maken."